Werkboek boetseren

Werkboek boetseren

Op verzoek van leerkrachten uit het vrijeschool onderwijs heb ik een werkboek geschreven, met vele oefeningen geordend per klas. Ik heb ze in samenhang gebracht met het leerplan voor de vrijeschool en gebaseerd op de antroposofische menskunde. Dit boek is in het voorjaar 2021 verschenen en wordt inmiddels al op veel scholen gebruikt. (klik hier voor enkele reacties)In deze tijd is boetseren is een steeds belangrijker wordende kunstvorm voor het opgroeiende kind.

Dit boek is bedoeld om de leerkracht op weg te helpen de unieke mogelijkheden van het plasticeren met klei in te zetten voor de ontwikkeling van het kind.
De oefeningen zijn geordend per klas en sluiten aan bij de onderwerpen die in de klas aan de orde komen volgens het leerplan.

Werkboek boetseren

 

Het boek bevat 140 bladzijden met vele foto's en beschrijvingen om kinderen enthousiast en zinvol hun creativiteit met boetseren te ontplooien. Na een deel met pedagogisch didactische- en praktische aanwijzingen wordt het leerplan van klas 1 tot en met klas 6 met vele van foto's voorziene voorbeelden beschreven.
Het boek is met een ringband ingebonden, zodat het makkelijk open kan blijven liggen.

Klik hieronder voor een paar
bladzijden uit het boek.

Kosten € 55,00
(verzending binnen Nederland is gratis.)


Bestellen op:
rolf@aardewerkplaats.nl